Scoala Auto Zalau

Scoala de soferi Zalau

Scoala Auto Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Zalau: Scoala de soferi Zalau.

  Scoala de soferi a luat fiinta in anul 1998, are o experienta in domeniu de peste 15 ani sub indrumarea domnului ing. Prostean Constantin.
  In cadrul scolii de soferi pregatim cursanti pentru toate categoriile: AM (MOPED), A1, A2, A ,B, C, CE, D, atat in limba Romana cat si in limba Maghiara.
  Punem la dispozitia cursantilor unprogram flexibil privind pregatirea teoretica si practica, zilnic de Luni pana Vineri intre orele 8:00-20:00.
  Scoala de soferi este situate intr-o zona pitoreasca la poalele Muntilor Meses accesibila atat pietonal cat si automobilistic.
  Scoala dispune de sediu, o cladire (parter si etaj) unde sa gasesc doua sali de pregatire teoretica dotate cu aer conditionat si material didactice corespunzatoare procesului atat pentru obtinerea permisului de conducere cat si pentru persoanele care concura la Siguranta Circulatiei Rutiere (TRANSPORTATORI).
  In cadrul scolii isi desfasoara activitatea 33 de instructori,profesori de legislatie rutiera si mecanica ce dau dovada de professionalism, corectitudine, respect fata de cursant.
  Scoala are o gama diversificata de marci de autovehicule ceia ce face fiecare cursant sa poata opta pentru marca pe care doreste sa o conduca.

Scoala are in dotare:

  • sala legislatie rutiera ( in cardul careia se predau ore de legislatie rutiera teoretic cat si vizual avand in dotare leptop + vidio-proiector)
  • sala mecanica auto ( in cadrul careia se predau ore teoretic + vizual avand in dotare leptop + vidio-proiector iar -sala de legislatie mecanica fiind dotata si cu panouri cu imagini)
  • laborator psihologic auto ( in cadrul careia se sustin probele psihologice necesare pentru dosarul de conducator auto)
  • simulator auto performant ( simulator auto care ajuta cursantul sa-si inbunatateasca calitatile si reflexele )
  • calculatoare cu monitoare de ultima generatie "TOCHSCREEN" + program cu teste pentru toate categoriile avand la baza verificare cunostintelor dobandite.

 

Servicii

  • Scoala de soferi
  • Atestate profesionale
  • Cursuri de calificare