Scoala Auto Targu Mures

Scoala de soferi Muresan

Scoala Auto Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Targu Mures: Scoala de soferi Muresan.

  S.C.ROLIMAAN.COM.S.R.L.- societate comerciala cu capital integral privat inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J26/683/1995.Activitatea principala desfasurata a fost din 1995 si pana in prezent scoala de pilotaj(scoala de soferi).
  Cu o experienta de peste 13 ani in domeniu si peste 10.000 de absolventi SC.ROLIMAAN.COM.SRL prin SCOALA-MURESAN va ofera servicii la standarde europene privind pregatirea in vederea obtinerii permisului de conducere categoriile A1, A, B, C, CE, D.
  S.C.ROLIMAAN.COM.SRL. va pune la dispozitie personal calificat in domeniul auto: instructori auto, profesor legislatie rutiera, profesor mecanica, psiholog, medic prim ajutor.
  De asemenea va punem la dispozitie 2 laboratoare specializate de legislatie rutiera si de mecanica pentru un studiu mai aprofundat atat practic cat si teoretic in vederea sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de conducere.
  Testarea psihologica se face in laboratorul psihologic.
  Autovehiculele aflate in dotarea SC.ROLIMAAN.COM.SRL vin in completarea ideii de performanta, de calitate si de siguranta in domeniu, atribute pe care intreg colectivul si le insuseste si doreste sa le impartaseasca viitorilor conducatori auto.Amintim asadar numai cateva dintre modelele pe care le punem la dispozitia cursantilor: autocamion Mercedes-Benz 2628, autobus MAN EL 202, autoturisme Mercedes-Benz, VW Golf IV, VW Golf V, Toyota Yaris,Dacia Logan Diesel/Benzina.
  Siguranta rutiera a fost inca de la inceput una dintre preocuparile noastre de baza. De aceea venim in intampinarea cursantilor prin punerea la dispozitia acestora a suportului de curs necesar, acesta cuprinzand elemente fundamentale in domeniul circulatiei rutiere, conduitei preventive si a primului ajutor.

Servicii

scoala soferi auto categoria A1
scoala soferi auto categoria A
scoala soferi auto categoria B
scoala soferi auto categoria C
scoala soferi auto categoria CE
scoala soferi auto categoria D

Galerie foto