Scoala Auto Slatina

Scoala de soferi Slatina

Scoala Auto Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Slatina: Scoala de soferi Slatina.

  In incercarea noastra de a oferi servicii de calitate, am venit in intampinarea clientilor nostri cu o oferta greu de refuzat pentru pregatirea practica: masini noi, de ultima generatie (Logan, VW, motocicleta HONDA), cu toate dotarile necesare unui confort prietenos.
  Instruirea practica se face cu instructori bine pregatiti profesional si a caror carte de vizita sunt nenumaratele generatii de soferi pe care i-au format, atat in cadrul scolii noastre, cat si la scolile unde au activat anterior.
  Dispunem de 2 sali de legislatie dotate cu tot necesarul corespunzator pregatirii teoretice, pregatire oferita de Profesor autorizat de Legislatie rutiera.
  Orele de pregatire practica cu instructorii se programeaza de comun acord cu acestia, in functie de programul zilnic al cursantului.
  Ca sa nu mai faci atatea drumuri pentru a face copii si de a face fotografii, Scoala de soferi Auto Marti te ajuta si iti face la sediu Fotografii, copie dupa buletin, copie dupa actul de studiu, copie dupa permis (daca este cazul), iar avizul psihologic il obtii tot de la noi!

Dotari

  • 2 sali de legislatie rutiera moderne, o sala de mecanica, dotate cu calculator, retroproiector
  • de asemenea dispunem de un laborator psihologic modern unde examinam pentru toate categoriile A B C D E, cat si pentru atestate soferi, instructori auto, profesori legislatie rutiera si taximetristi.

Centrul de pregatire profesionala in transporturi rutiere ofera pregatire si perfectionare pentru:

  • transport marfa si calatori
  • manageri de transport
  • instructori auto si profesori de legislatie rutiera
  • soferi ADR
  • soferi taxi sau in regim de inchiriere.

Statie ITP
Montaj instalatii GPL