Scoala Auto Sfantu Gheorghe

Scoala Auto Sf Gheorghe

Scoala Auto Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Sfantu Gheorghe: Scoala Auto Sf Gheorghe.

  In prezent Scoala de conducatori auto organizeaza cursuri de pregatire teoretica si practica pentru obtinerea permisului de conducere categoria AM,A1,A2,A,B,B+E,C,C+E si D.
  Cursurile de pregatire teoretice si practice sunt predate atat in limba romana cat si in limba maghiara.
  La cerere scoala poate sa puna la dispozitie si curs in limba engleza fara costuri suplimentare.
  Incepand cu data de 1 octombrie 2014 se asigura continuitate pentru obtinerea atestatului profesional de transport marfa/persoane. Examinarea practica pentru obtinerea atestatului se va efectua cu atuvehiculele scolii.
  Cursantii pot alege intre instructori si masini apartinand scolii sau intre instructori auto independenti aflati in strinsa colaborare si contract cu scoala noastra. Sediul scolii este in Mun.Sft Gheorghe str. Presei nr 4 (Incubatorul De Afaceri)
  Profesionalismul nostru se remarca cu usurinta prin rezultatele pe care le obtinem in pregatirea viitorilor conducatori auto, cu un procentaj ce ne situeaza in topul scolilor de soferi din judetul Covasna. Conditiile excelente, profesionalismul si experienta in domeniu a personalului, face ca nu numai procentajul la obtinerea permisului sa ne situeze in topul scolilor de soferi cat mai ales calitatea serviciilor oferite cu materialele didactice aflate in dotare si cu un personal bine pregatit, motivat si orientat catre cursant.
  Sala de curs este dotat cu calculatoare pe care sunt instalate softuri de legislatie rutiera acreditate de organele competente, care sunt folosite atat la predarea lectiilor cat si la exercitii (REZOLVAREA CHESTIONARELOR.)
  Scoala de soferi va ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai bune servicii alaturi de o echipa specializata nevoilor dumneavoastra. Dispunem de o gama variata de servicii care sunt concepute pentru a va convige de calitatea si profesionalismul nostru. Echipa noastra va fi bucuroasa sa va raspunda la intrebarile dumneavoastra legate de sofat. Va oferim o experienta placuta si sigura pentru a putea intampina orice situatie din trafic.
  Oferim servicii tuturor categoriilor de persoane:

  • Cei care iau pentru prima oara contactul cu sofatul
  • Cei care au obtinut permisul de conducere cu mult timp in urma si doresc sa isi reimprospateze cunostintele pentru a le oferi siguranta in trafic
  • Celor care sunt in curs pentru obtinerea permisului de conducere si considera ca nu sunt bine pregatiti (ore suplimentare legislatie, practica)

Galerie foto