Scoala Auto Ramnicu Sarat

Scoala de soferi Rm Sarat

Scoala Auto Ramnicu Sarat reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Ramnicu Sarat: Scoala de soferi Rm Sarat.

  Scoala de conducatori auto PILOTAJ PROF din Buzau s-a infiintat in anul 2002, imediat ce cadrul legislativ a permis functionarea scolilor particulare de conducatori auto amatori si profesionisti in Romania. Acumularile didactice si pedagogice si investitia in parcul auto in toti acesti ani sunt reflectate in serviciile oferite clientilor nostri, care, pana in prezent nu au facut nici un fel de reclamatii la adresa noastra.
  La scoala PILOTAJ PROF Buzau avem o echipa de profesionisti, formata din instructori auto autorizati pentru toate categoriile - B, C, CE, D, foarte bine pregatiti si cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu.
  Calitatile lor deosebite - inalta tinuta morala, tact pedagogic, docilitate, rabdare, acuratete si concizie in exprimare, le-au creat un renume in intregul judet.
  Dotarile scolii se ridica la standarde europene.
Procentul de promovabilitate la examenul auto al absolventilor scolii noastre este de peste 80 la suta.
  Deviza noastra este: Seriozitate, calitate, profesionalism!
  Va asteptam cu cel mai mare drag la noi, intr-un mediu cu adevarat profesionist, pentru a deveni un conducator auto desavarsit!
  Elevii scolii noastre vor primi gratuit o carte cu legislatia rutiera, conducere preventiva, mecanica si intrebarile existente in softul de examinare separat pentru amatori si profesionisti in functie de categoria pentru care se inscriu.

  Taxele de scolarizare includ contravaloarea cursului de Legislatie rutiera, instruirea practica (inclusiv combustibilul utilizat) si prezenta autovehiculului la prima examinare practica:

  • Categ. B - 1.300 lei
  • Categ. C,CE - 2.500 lei
  • Categ. B, C, CE - 3.800 lei
  • Categ. CE (E) - 1050 lei
  • Categ. D (daca se poseda B) - 2.000 lei
  • Categ. D (daca se poseda C sau D1) - 1.900 lei
  • Categ. C, CE, D - 4.000 lei

Program
Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Galerie foto