Scoala Auto Pitesti

Scoala auto Pitesti

Scoala Auto Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Pitesti: Scoala auto Pitesti.

  Scoala de soferi te instruieste in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Si tu poti deveni sofer cu adevarat urmand cursurile oferite de o scoala de soferi profesionista. A gasi o scoala de soferi este usor, a alege este un pic mai greu, dorinta ta fiind servicii de calitate la preturi mici. Noi iti venim in intampinare exact cu ceea ce tu cauti.
  Scopul scolii de soferi este de a oferi servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtine permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.
  Scoala de soferi a inceput activitatea in anul 2005. Este inregistrata la Autoritatea Rutiera Romana cu o promovabilitate de 97%. Ca obiectiv avem sa contribuim la instruirea viitorilor soferi si civilizatia acestora in trafic. Parcul auto este format din 15 Dacia Logan si un Ford Focus.
Instructorii scolii de soferi isi desfasoara activitatea pe baza unei programe scolare bine fundamentata, conceputa pentru asimilarea corecta si completa a cunostintelor si deprinderilor necesare conducerii. Sunt rabdatori si, posedand o buna cunoastere a psihicului uman, o sa te ajute sa inveti intr-o atmosfera relaxanta sa conduci si sa te comporti ca un profesionist atunci cand esti la volan. La fiecare sedinta instructorul preda tema prevazuta in programa scolara si parcurge traseul adecvat insusirii cunostintelor.
  Sala de curs va asteapta intr-un cadru modern si confortabil avand in dotare calculatoare, planse, planse magnetice, materiale aferente lucrului cu acestea, semafor, trusa auto. In acest cadru modern si confortabil, dotat cu mijloace didactice de ultima generatie, sub indrumarea profesorului, veti invata legislatia rutiera in vigoare, iar ceea ce este cu adevarat special la noi este faptul ca metodele moderne de predare va vor ajuta sa retineti mai usor tot ceea ce la inceput parea dificil.

  Taxa de scoalarizare este 1000 lei pe Dacia Logan si 990 lei pe Ford Focus. PLATA IN RATE!

  Pentru programarea la examen in vederea obtinerii permisului de conducere, dosarul personal al solicitantului trebuie sa contina urmatoarele documente:

  • cerere tip (se primeste de la scoala)
  • fisa de scolarizare cu avizul medicului (se primeste de la scoala la inscriere)
  • certificatul de cazier judiciar
  • copia actului de identitate
  • chitanta la CEC - taxa permis
  • chitanta achitata la Primarie

  TAXA DE SCOLARIZARE CONTINE:

  • psihologic
  • teorie
  • ore conducere (inclusiv combustibil)