Scoala Auto Drobeta Turnu Severin

Scoala auto Drobeta

Scoala Auto Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Drobeta Turnu Severin: Scoala auto Drobeta.

  Scoala de soferi din Drobeta Turnu Severin asigura pregatirea pentru obtinerea permisului de conducere pentru categoriile AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE si D.
  Scoala este situata in centrul orasului Drobeta Turnu Severin, dispune de cladire proprie, avand sali de legislatie rutiera, cu aer conditionat, dotate cu calculatoare moderne. Dispunem de softuri proprii, pentru toate categoriile, realizate in cadrul scolii, ce va ajuta la pregatirea in vederea obtinerii rezultatului ADMIS la proba teoretica de obtinere a permisului de conducere.
  Programul scolii este flexibil, orientat spre nevoile dvs., de luni pana sambata, in permanenta fiind asistati de un profesor de legislatie rutiera, programul fiind cel de jos.
  Parcul de masini este dotat cu masini noi, moderne, dotate cu aer conditionat, cursantul putand opta pentru o categorie de autovehicul, astfel ca pregatirea practica va fi o placere.
  Instructorii cu care veti efectua pregatirea practica in vederea obtinerii permisului de conducere dorit au multa experienta in pregatire, sunt calmi, au rabdare cu dvs., scopul fiind insusirea conducerii corecte a autovehiculului respectiv pentru care ati optat in pregatirea pentru obtinerea permisului de conducere. Iar profesorii de legislatie rutiera ai scolii noastre va stau la dispozitie, ajutandu-va in deslusirea Codului Rutier, ori de cate ori aveti nevoie, cu ajutorul explicatiilor, materialelor didactice, pliantelor, softurilor proprii realizate in cadrul scolii noastre etc.
  Ramane in urma placerea aducerii aminte a pregatirii in scoala noastra.
  Si pentru ca am dorit ca pregatirea dvs. sa fie completa, in anul 2000 am infiintat centrul de pregatire si perfectionare in domeniul transporturilor rutiere, PILOT FORMARE, soferii profesionisti putand obtine atestatele dorite, punandu-le la dispozitie in vederea pregatirii materiale didactice corespunzatoare, dar si posibilitatea pregatirii pe platforma online proprie asemanatoare celei de la examen.
   In continuare va dorim succes si va multumim ca ati apelat la noi!