Scoala Auto Cluj Napoca

Instructor auto Cluj Napoca Spiridon Gheorghe Adrian

Scoala Auto Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Cluj Napoca: Instructor auto Cluj Napoca Spiridon Gheorghe Adrian.

Scoala de soferi Cluj-Napoca
Instructor auto autorizat categoria B 
Spiridon Gheorghe Adrian
0745-387-053

Despre Noi

Instructor auto autorizat Spiridon Gheorghe Adrian va ofera lectii de pregatire pentru obtinerea permisului de conducere categoria B. Seriozitate, calm si respect fata de cursant. Instruirea practica se va efectua cu autoturism marca Opel ASTRA sau cu autovehicul dotat cu cutie de viteze automata.De asemenea ofer cursuri de perfectionare pentru posesorii de permis de conducere care nu au mai condus de mult timp, pentru as recapata increderea.

       instructor auto cluj napocainstructor auto cluj scoala-skoda-citigo

Lista de preturi:

- Pregatire practica completa (30 ore de conducere): 3.000 Lei (carburant inclus)

- Pregatirea cu autovehicul cu cutie automata, Opel ASTRA (inclus in pret)

- Sedinta de conducere individuala (1 ora): 90 Lei (carburant inclus)

 • cel mai temperat instructor auto, printre putinii instructori auto din Romania care preda sedinte practice de conducere in limbile engleza si franceza.
 • inginer, absolvent de cursuri de Master al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, cu atestat de competenta lingvistica a limbii franceze in domeniul tehnic si al modulului pedagogic.
 • majoritatea cursantilor sunt francofoni (sportivi, diplomati, studenti straini, sau membri ai familiilor acestora si persoane recomandate de acestia); din cercul cursantilor romani parte elevi si studenti cu rezultate scolare si universitare peste medie si persoane importante din diverse domenii ale vietii clujene, precum si persoane recomandate de acestea.
 • lista cursantilor cuprinde mai mult de 300 de nume, procentajul de reusita la prima examinare practica este foarte ridicat; in cazul posesorilor de permis care au dorit sa-si imbunatateasca calitatile de soferi, acestia si-au insusit o indemanare suplimentara si siguranta dupa putine sedinte practice.
 • cunoscut pentru exigenta, dar firea foarte calma si atmosfera placuta, dar antrenanta in timpul sedintelor practice de conducere m-au facut sa devin un instructor ales atat de viitorii soferi, cat si de posesorii de permis ce nu se considerau destul de pregatiti sa se confrunte cu traficul din ce in ce mai aglomerat.

Activitatea de pregatire practica se bazeaza pe o comunicare eficienta, cooperare, respect reciproc. Scopul meu este nu numai de a te ajuta sa iei permisul din prima, dar si acela de a dobandi cunostinte, deprinderi si priceperi de inalta calitate, care sunt necesare unui bun conducator auto pentru a conduce cu incredere si a fi in siguranta, atat tu cat si ceilalti participanti la trafic.

Orele de conducere se desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si calma ce are menirea de a va ajuta sa depasiti emotiile si starea de incordare inerente. Programarea orelor de conducere se face de comun acord, tinand seama de programul cursantilor. Orele, la care din anumite motive cursantul nu poate veni nu se pierd ele urmand a fi reprogramate.

Succesul unui examen depinde in mod esential de cunostintele dobandite si bineinteles, de sistemul de valori la care se raporteaza evaluatorul. In mod particular, succesul examenului pentru obtinerea permisului de conducere depinde in mare masura autovehiculul pe care ai efectuat pregatirea si mai ales de increderea in capacitatile tale, pe care instructorul a insuflat-o. Din acest motiv acordam o atentie deosebita comunicarii dintre cel care urmeaza procesul de pregatire si instructorul auto si in acest sens am ales o varianta interactiva, care sta la dispozitia celor care doresc sa fie partenerul nostru.

Servicii

 • Instruire practica auto elevi in vederea obtinerii permisului auto categoria B (15 sedinte a cate doua ore, obligatorii)
 • Sedinte practice suplimentare de conducere auto cu elevi in scopul pregatirii si sustinerii examenului de obtinere a permisului auto ori pentru perfectionarea stilului de conducere (sedintele sunt facultative iar numarul lor difera de la caz la caz. Din experienta am constatat faptul ca aceste sedinte au, in majoritatea cazurilor, un rol determinant in reusita la examen). Sedintele suplimentare se adreseaza inclusiv persoanelor ce detin permisul de conducere categoria B si care, din varii motive, nu au mai condus o perioada insemnata de timp
 • Sedinte practice suplimentare de conducere auto cu persoanele care doresc sa isi redobandeasca permisul auto
 • Sedinte practice suplimentare de conducere auto cu masina personala a celor interesati, in scopul acomodarii cu aceasta, cu traficul in zonele aglomerate si intens circulate, deplasari in afara localitatii etc.
 • Inchiriere masina de scoala in vederea sustinerii examenului auto (traseu)
 • Consultatie legislatie rutiera

Galerie foto