Scoala Auto Cluj Napoca

Scoala de soferi Auto Tudor

Scoala Auto Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Cluj Napoca: Scoala de soferi Auto Tudor.

  De cand ne-am infiintat, in 1990 in Cluj Napoca, scoala de soferi Auto Tudor a ajutat peste 50 000 de studenti sa devina conducatori auto buni si siguri pe ei.
Ne bazam pe instructorii si personalul nostru calificat, care impartasesc o pasiune pentru predarea si instruirea elevilor.
  Suntem dedicati sa oferim cele mai bune servicii, prin instructorii nostri certificati care va vor invata tot ce trebuie sa stiti despre condus. Dupa finalizarea scolii de soferi, veti avea incredere si control la volan.
 Scoala de Soferi Auto Tudor ofera instruire teoretica si practica in vederea obtinerii Permisului de Conducere pentru categoriile: AM, A1, B, C, CE, D, DE si deasemenea instruire in vederea obtinerii Atestatului Profesional pentru conducatorii auto profesionisti.
 Pregatirea practica se face pe urmatoarele tipuri de autovehicule: Renault Megane, Renault Clio, Dacia Logan. Pregatirea teoretica are loc in sala special amenajata pentru desfasurarea orelor de legislatie rutiera, dotata cu video proiector si calculatoare.
Alte facilitati

  • Va oferim posibilitatea de a simula examinarea teoretica gratuit (pe site-ul politiei) in fiecare zi in timpul programului, in sala de legislatie a Scolii de Soferi Auto-Tudor.
  • Intocmirea dosarului final se face de catre Scoala de Soferi Auto Tudor.
  • Programul instruirii practice pe autovehicul se face in functie de disponibilitatea clientului.
  • Examenul practic cu politia se sustine pe acelasi autovehicul pe care s-au efectuat orele de conducere, fiind inclus in pret.
  • La cererea clientului oferim ore suplimentare de conducere (la pret Redus)
  • Sfat mai ales pentru soferii profesionisti: un somn bun poate sa stearga cu buretele foarte multe ganduri rele, in vreme ce o noapte tulburata de griji poate sa duca la foarte multa oboseala la volan. Iar oboseala la volan poate duce, la randul ei, la accidente dureroase.

Servicii

CategoriaTarif la plata in rateTarif pt. elevi, studenti sau plata integrala
Renault Clio, Dacia Logan 1390 lei 1290 lei
Nissan Qashqai 1450 lei 1390 lei

Tarife suplimentare

ServiciuTarife
Ora cat. B Clio, Logan 30
Ora cat.B Nissan Qashqai 50

 

ServiciuTarife
Taxa examen cat. B 150 


Program

Luni-Vineri : 08 - 18
Sambata: 08 - 12

Galerie foto