Scoala Auto Bucuresti-Sector 4

Scoala de soferi TEO

Scoala Auto Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Bucuresti-Sector 4: Scoala de soferi TEO.

  Vrei permis? Vrei sa beneficiezi de cele mai bune conditii de pregatire, pentru a fi sigur ca-l obtii?
  Atunci ai facut alegerea cea mai buna, daca te-ai inscris la noi!
  Scoala de soferi TEO este printre singurele autorizate sa desfasoare pregatirea viitorilor conducatori auto pentru toate categoriile – AM, A1, A2, A, B, B1, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE.
  De asemenea dispune de cel mai numeros si totodata diversificat parc auto din Bucuresti, astfel ca ai de unde alege masina care crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine.
  Scoala de soferi „TEO” dispune si de autoturisme Renault Megane, Renault Clio W. Golf, BMW X5 si W. Touareg, dotate cu cutie de viteze automata, fiind astfel singura care ofera posibilitatea ca si persoanele cu dizabilitati sa isi obtina permis de conducere.
  In plus, pentru a facilita terminarea in timp cat mai scurt a scolii si a evita deplasarea cursantilor in diverse locuri pentru obtinerea documentelor necesare, oferim posibilitatea ca, prin intermediul scolii, sa fie intocmite urmatoarele acte:
- Fisa medicala;
- Aviz psihologic
  Activitatea scolii se desfasoara in cele 10 puncte de lucru, repartizate in fiecare sector al capitalei. Acestea dispun si de sali de legislatie rutiera, dotate corespunzator si conduse de profesori cu experienta, care va vor ajuta sa deprindeti cunostintele teoretice necesare oricarui conducator auto.
Scoala de soferi “TEO” este pregatita de asemenea sa faca fata si modificarilor legislative anuntate in perioada imediat urmatoare, care vor impune testarea teoretica pe calculator, achizitionand in acest sens un set de PC-uri care sa corespunda acestor cerinte.

Avantajele pe care le ofera Scoala de Soferi TEO:

  • program flexibil
  • plata scolarizarii in rate
  • posibilitatea cursantilor de a procura materiale didactice de curs de care au nevoie direct de la sediul scolii
  • cursantul sustine examenul cu politia, pe masina scolii
  • simulare examen auto conform legislatiei in vigoare
  • sali si profesori de legislatie
  • intocmirea tuturor actelor necesare prin intermediul scolii (fisa medicala, aviz psihologic)

Galerie foto