Scoala Auto Brasov

Scoala Auto Brasov

Scoala Auto Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Brasov: Scoala Auto Brasov.

  Scoala noastra de soferi este infintata in 2007 cu capital 100% romanesc, avand in acest moment investitii de peste 150.000 Euro constand in baza tehnico-materiala si competenta profesionala, astfel incat sa fie asigurate cele mai bune conditii de instruire a cursantilor.
  Suntem deja o scoala de conducere auto cu traditie in Romania, clientii nostri fiind intr-o continua crestere.
  Ajunsa deja intr-un stadiu de dezvoltare destul de avansat (10 instructori de conducere, profesori de legislatie rutiera, medici si psihologi, cu media de varsta de 35 de ani), politica scolii noastre de soferi consta in extinderea ariei de activitate intr-un mod sustinut avand in vedere legislatia si numarul din ce in ce mai mare al persoanelor care doresc sa foloseasca cu incredere prestarea servicilor noastre.
  Promovabilitatea scolii noastre de conducere este de 69% (de peste doua ori mai mare decat media pietei), dovedind astfel experienta profesionala a personalului angajat de societatea noastra.

Avantajele noastre

  • Amplasare in centrul municipiului Brasov, langa spitalul Marzescu
  • Toate documentele care reprezinta dosarul cerut de organele de politie (mai putin cazierul) se obtin de la sediul scolii (fisa de scolarizare, fisa medicala, avizare psihologica, copii buletin de identitate , permis de conducere si act de studii)
  • Posibilitatea cursantilor de a procura materiale didactice si suporturile de curs de care au nevoie (O.G. 195/2002, H.G. 585/2003, manuale, chestionare, etc)
  • Cursantul sustine examenul cu politia, cu masina pe care s-a pregatit
  • In functie de posibilitati, cursantul este luat si lasat de oriunde din Brasov

Servicii

Categoria A

Categoria A1

Categoria A2

Categoria AM

Categoria B

Categoria BE

Categoria C

Categoria CE

Categoria D