Scoala Auto Braila

Scoala de soferi Proactiv Auto Braila

Scoala Auto Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Braila: Scoala de soferi Proactiv Auto Braila.

  Scoala de soferi amatori si profesionisti Proactiv Auto va ajuta sa obtineti permisul auto pntru cat. B, C, CE, D. Pregatire UNICA in Braila pe TIR !
  Scoala de soferi amatori si profesionisti Proactiv Auto te invita intr-un mediu de studiu modern unde te vei pregati pentru etapa instruirii practice si pentru examenul pe calculator cu reprezentantii DRPCIV ce va urma.
  In sala de curs luminoasa, spatioasa, cu mobilier nou si temperatura controlata, vei gasi climatul prietenos favorabil studiului si invatarii. Vei invata regulile de circulatie si indicatoarele cu ajutorul proiectiilor video bine ilustrate si al planselor si, interactiv, vei dezbate situatii de trafic reprezentative pe macheta magnetica si pe tabla.
  Vei rezolva chestionare auto pe calculatoare cu softuri didactice actualizate si astfel iti vei evalua permanent cunostintele si te vei acomoda cu metodica de examinare teoretica.
 Echipa noastra s-a format alaturand oameni distinsi, cu un caracter deosebit si, in aceeasi masura important, cu experienta! Sunt pregatiti si motivati sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate fara presiune sau intimidare si iti vor oferi o experienta de invatare de foarte buna calitate.
  Domnul Stancu Marin, reputat profesor de legislatie rutiera si mecanica auto cu foarte multi ani de predare in domeniu, se va preocupa ca fiecare elev sa inteleaga teoria si te va sustine in completarea chestionarelor.
 Instructorii auto experimentati, rabdatori si informati, vor oferi incredere si cunostinte cand elevul se afla in fata volanului.
  Suntem aici pentru a te invata pe tine sa conduci proactiv, sa poti anticipa posibilele intamplari neplacute de pe sosea si sa actionezi pentru a minimiza sau chiar evita pericolul inainte de a aparea.

Categoria B

  • Dacia Logan - 1000 LEI
  • Ford Focus - 1050 LEI
  • Mini Cooper - 1100 LEI
  • BMW seria 3 - 1200 LEI
  • Audi A4 - 1150 LEI

Categoria C

  • Autocamionul Mercedes Atego - 1400 LEI

Categoria CE

  • Autocamionul cap tractor MAN TGA 410 si semiremorca FLIEGL - 1250 LEI

  Pachetul de cursuri de teorie si instruire practica pentru Categoriiile C, CE, fara alte costuri suplimentare, are un tarif de - 2450 LEI
  De asemenea, pentru detinatorii de permis Categoria CE care doresc sa primeasca instruire pe TIR, canalizata punctual pe lipsuri, tariful este de 150 lei/ora de manevre sau de circulatie pe drumuri in oras.

Categoria D

  • Autocarul NEOPLAN - 1300 LEI

Pachetul de cursuri C, CE, D ce include cursurile de teorie si instruirea practica, la un tarif de - 3400 LEI

Program
Luni – Vineri: 09.00 – 17.30
Sambata: 9.30 – 12.00
Duminica: inchis

 

Galerie foto