Chestionare auto

Chestionare auto

Chestionare autoVa prezentam mai jos care sunt metodele de examinare prin chestionare auto in alte state.

Testul teoretic. Ca si cum pregatirea pentru testul practic de conducere nu este indeajuns de stresanta, va trebui, de asemenea, sa treceti testul teoretic înainte de a putea obtine permisul de conducere complet. Pentru a va ajuta sa obtineti rezultate de top, avem 10 sfaturi de top pentru succes.

1.Fiti pregatit:

Ar putea fi evident, dar va trebui sa va rezervati testul teoretic la unul dintre cele 160 de centre de testare la nivel national. Vizitati site-ul oficial guvernamental pentru a gasi cel mai apropiat centru si pentru a va putea rezerva testul. Asigurați-va ca detineti licenta provizorie si o carte de credit sau de debit la indemana, intrucat va trebui realizata plata.

Chestionare auto - cum trecem mai usor examenele

2.Utilizati cartile.

In timpul testului teoretic veti primi 50 de întrebari cu raspunsuri multiple unde va trebui sa obtineti cel putin 43 de raspunsuri corecte pentru a trece. O veste buna este aceea ca DVSA (Agenția pentru Standarde de Conducere) a produs un manual de testare a teoriei, care cuprinde o multitudine de sfaturi utile și exemple de chestionare auto care sa va ajute in parcurgerea teoriei intr-un mod usor si agreabil. De aceea fiti sigur ca veti detine un astfel de manual si ca va veti asigura timp indeajuns pentru parcurgere si pentru a va revizui.

3.Perfectionati-va perceptia pericolului.

Odata ce ati trecut prin intrebarile cu raspunsuri multiple, veti trece la testul de perceptie a pericolului. Este alcătuit dintr-o serie de clipuri video care va prezinta o varietate de pericole de conducere.

Ar trebui să completati cel puțin 20 de ore de revizuire pentru a va asigura ca sunteți pe deplin pregatiti pentru testul teoretic.

4.Rezervati-va niste ore

Cand vine vorba de revizuire nu exista nici un substituent pentru a manageria timpul din cadrul examenului. Intrebarile testelor teoretice vor fi alese la intamplare, asa ca trebuie sa fiti increzator, sa raspundeti oricarei intrebari din Manualul de testare a teoriei DSA (asta e in jur de 1000 de intrebari posibile)

Pregatiti-va sa raspundeti sub presiune cerand prietenilor si familiei sa va verifice, avand în vedere ca in testul real veti avea 57 de minute pentru a raspunde celor 50 de întrebări.

Sfat: Uitati-va la revizuirea celor mai bune aplicatii de testare a teoriei, astfel incat sa puteti practica.

5.Incercati un test online

Deplasati-va la site-ul web Driving for Life, condus de guvern, si incercati testele lor online- desi acestea ofera doar partea de alegere multipla. In cazul în care testul dvs. nu functioneaza destul de bine asa cum ati sperat, puteti sa va reprogramati testul teoretic cu pana la 3 zile inainte de data testelor.

6.Pregatiti-va timp

Sfat: Prezentati-va la centrul de testare cu 30 minute inainte de inceperea testului, deci asigurati-va din timp, ore pentru aceasta zi si de asemenea atentie la nivelul stresului, sa fie cat mai diminuat in asa fel incat sa nu impiedice coerenta procesului de raspuns.

7.Nu uitati fotocopia licentei provizorii

Trebuie sa aveti permisul de conducere provizoriu fotocopiat in ziua testului teoretic. Daca o uitati, nu veti putea sa va faceti testul si va trebui totusi sa platiti taxa de testare.

8.Utilizati perioada dedicata practicii

Veti primi cu 15 minute inainte de testul dvs. un test de practica pentru a va obisnui cu ecranul tactil si aspectul întrebarilor. Rezervati-va timp si daca ceva nu pare sa functioneze cum trebuie, anuntati din timp pentru remediere.

9.Marcheaza întrebarile dificile

In cadrul testului veti avea 57 de minute pentru a raspunde la 50 de intrebari cu raspunsuri multiple. Inevitabil, va veti lovi de intrebari ce par imposibile la o prima vedere. Nicio grija! Apasati butonul de steag ce va marca problema ca fiind fara raspuns, astfel încat sa puteti reveni cu usurinta la ea inainte de sfarsitul testului.

10.Luati o pauza

Luatți o pauză de cateva minute intre prima si a doua parte a testului. Sunteti la jumătatea drumului, deci luati o respiratie, degajati-va putin și concentrati-va asupra urmatoarei parti a testului - perceptia pericolului.