Scoala Auto Alexandria

Scoala Auto Alexandria

Scoala Auto Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Scoala Auto Alexandria: Scoala Auto Alexandria.

  Scoala de soferi a fost infiintata in anul 1992 fiind prima scoala particulara din Teleorman avand o bogata experienta in pregatirea teoretica si practica a viitorilor conducatori auto.Cursurile teoretice legislatie rutiera, cunoasterea autovehiculelor, prim ajutor se desfasuoara in salile de curs din Alexandria sub indrumarea prof. de legislatie rutiera Vasile Lucian, jurist Mandreanu Ionica.Pregatirea practica se efectueza cu autovehicule dotate corespunzator reglementarilor in vigoare pentru categoriile autorizate: A1 , A , B , C , C+E, D fiind deservite de catre instrutori de conducere auto competenti, cu o mare experienta in domeniu, care activeaza in Alexandria, Turnu Magurele, Zimnicea, Videle.
Servicii
Pregatire teoretica si practica a cursantilor in vedera obtinerii permisului de conducere auto pentru categoriile A1, A, B, C, C+E, D.
Examinare psihologica

  • a cursantilor pentru obtinerea permisului auto
  • a instructorilor si profesorilor de legislatie rutiera
  • a conducatorilor auto pentru transportul persoane, taximetristi, marfuri etc.
  • Formare profesionala
  • cursuri pentru obtinerea atestatului de instructor auto, profesor de legislatie auto cursuri privind obtinerea certificatului de competenta profesionala: taximetrist, conducator auto transport persoane, marfuri generale, agabaritice.